Novi detalji filma o životu turske pevačice Bergen – radnja, uloge

Nakon dugog perioda u kom je film bio najavljivan, konačno je došlo vreme za početak snimanja kadrova na njemu. Prenosimo detalje koji su za sada poznati.

Novi detalji filma o životu turske pevačice Bergen – radnja, uloge

Foto Credits: NewsBeezer

Snimanje filma o životu pevačice Bergen počinje uskoro u Adani. Prema dostupnim informacijama, film će se zvati Acilarin Kadini, u prevodu Žena bola. Glavnu ulogu, Bergen će glumiti Farah Zeynep Abdullah. Njenog supruga Halisa Serbesta će igrati Erdal Besikcioglu. Mlađeg brata Muhittina nekada zaista popularne pevačice će glumiti Cagdas Tekin. Ulogu njene majke će tumačiti Tilbe Saran.

Producent filma je Mine Sengoz. Nakon što je Yuksel Aksu napustio rad na ovom projektu, pronađena je zamena. Režiseri su Caner Alper i Mehmet Binay.

Priča ovog filma pratiće život pevačice Bergen. Njen suprug joj je bacio azotnu kiselinu u lice, što je dovelo do slepila jednog oka. Bez obzira na to, pevačica je nastavila da nastupa a povređeno, desno oko je prikrivala svojom dugom kosom. Nakon što je izašao iz zatvora zbog toga što je učinio, njen tadašnji suprug ju je upucao šest puta. Sve se desilo na putu na turneju zbog promocije njenog poslednjeg studijskog albuma 14. avgusta 1989. godine. Bergen je podlegla povredama u 31. godini života.

NOVO - Velika pomorska bitka na startu treće sezone turske serije Kurulus Osman?!

 By: Milt-TV Exposed