Biran Damla Yilmaz u novoj seriji Hudutsuz Sevda

Biran Damla Yilmaz se vraća na televizijske ekrane u novoj sezoni. Evo i šta je do sada poznato na ovu temu.

Biran Damla Yilmaz u novoj seriji Hudutsuz Sevda

Foto Credits: DiziCentral

Turska glumica Biran Damla Yilmaz će se vratiti na TV ekrane i to novom serijom. U pitanju je novi projekat kompanije Medyapim koji se priprema za turski Fox TV.

Tačnije, kompanija Medyapim u saradnji sa timom koji je radio sada već može se reći legendarnu seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz priprema ambicioznu seriju pod nazivom Hudutsuz Sevda ili u prevodu Ljubav bez granice ili Beskrajna ljubav, kako vam je draže. Reč je o jednom od najozbiljnijih projekata za novu sezonu.

Glavne uloge Miray Daner i Deniz Can Aktas

Glavne uloge u ovoj TV seriji će tumačiti Miray Daner i Deniz Can Aktas. Radnja serije će doneti moćnu priču o osveti i ljubavi a radnja će biti smeštena u jedan prioblani grad.

Prema pisanju turske štampe, producent serije Fatih Aksoy obavio je veliki broj razgovora sa glumcima i već izabrao neka imena. Jednu od uloga u novom projektu će tumačiti i Biran Damla Yilmaz.

Podsećamo, Aksoy i Yilmaz su već saradjivali u TV seriji Yasak Elma u kojoj je Biran imala veoma važnu ulogu. Po svemu sudeći njihova saradnja se nastavlja, ovog puta u novoj seriji pod nazivom Hudutsuz Sevda.

NOVO - Serkan Tinmaz je veoma srećan zbog saradnje i serije!

By: TV Exposed