Serkan Cayoglu se susreo sa zanimljivim prolaznikom na Kipru (FOTO)

Turski glumac Serkan Cayoglu trenutno se nalazi na Kipru gde snima kadrove za novu seriju Bir Zamanlar Kibris. Sama serija će svoju premijeru imati početkom aprila. Prvu video najavu kao i tačan datum premijere ove serije možete očekivati uskoro, već narednih dana. U pitanju je istorijska serija koja će biti emitovana na nacionalnom kanalu u ...

Serkan Cayoglu se susreo sa zanimljivim prolaznikom na Kipru (FOTO)

Turski glumac Serkan Cayoglu trenutno se nalazi na Kipru gde snima kadrove za novu seriju Bir Zamanlar Kibris.

Sama serija će svoju premijeru imati početkom aprila. Prvu video najavu kao i tačan datum premijere ove serije možete očekivati uskoro, već narednih dana. U pitanju je istorijska serija koja će biti emitovana na nacionalnom kanalu u Turskoj – TRT1.

Tokom boravka na Kipru, Serkan Cayoglu se susreo sa jednim prolaznikom. To ništa ne bi bilo čudno da Serkan nije zastao i ceo susret zabeležio fotografijom. Serkan je tu fotografiju podelio na svom Instagram profilu. Ona se očigledno dopala njegovim pratiocima pa je za manje od 24 sakupila preko 228 hiljada lajkova. Evo i objave koju je Cayoglu postavio, na kojoj se kako je i sam napisao zajedno smeju.

NOVO - Bez nove epizode serije Gonul Dagi naredne nedelje

By: TV Exposed