Kivanc Tatlitug i Basak Dizer odbili unosnu ponudu!

Turski poslodavci kada je reč o marketingu u poslednje vreme akcenat stavljaju na bračne parove. Kivanc Tatlitug i Basak Dizer su dobili veoma dobro ponudu, ali su je i odbili – evo i zbog čega.

Kivanc Tatlitug i Basak Dizer odbili unosnu ponudu!

Foto Credits: Al Bawaba

Kao što je od nedavno poznato, Kivanc Tatligug i Basak Dizer očekuju prinovu. Basak je u drugom stanju, a odmah po objavljivanju te informacije počeli su da dobijaju ogroman broj ponuda od strane brendova koji proizvode i prodaju odeću ili sve vezano za decu. Do sada su sve te ponude odbili. Poslednja u nizu ponuda je bila veoma dobra i može se slobodno reći i izdašna. O čemu se radi?

Kivanc i njegova lepša polovina Basak su dobili ponudu u iznosu od 200.000 dolara (oko 2.7 miliona turskih lira) da reklamiraju nameštaj za dečiju sobu. U pitanju je dakle ozbiljan iznos novca koji bi bio uplaćen na njihov bankovni račun.

Par se prema izvorima bliskim njima nije mnogo razmišljao. Ponuda je glatko odbijena. Tatlitug i Dizer jednostavno ne žele da koriste svoju bebu na taj način i da se bilo šta vezano za taj deo njihovog privatnog života prikazuje na ekranima i u reklamama.

Sve pohvale za zaista veliku istrajnost pri stavu koji su od samog starta zauzeli.

NOVO - Hazal Kaya ponovo javno kritikuje!

 By: Milt-TV Exposed