Ozgu Namal će zaraditi bogatstvo novom serijom!

Turska glumica Ozgu Namal je uživala veliku popularnost pre deset i više godina. Međutim, odlučila je da se u poslednjih devet godina ne pojavljuje u TV serijama.

Ozgu Namal će zaraditi bogatstvo novom serijom!

Foto Credits: IMDB

Tako je bilo sve do skoro. Vest da je Ozgu Namal potpisala ugovor za novu ulogu odjeknula je ne samo u Turskoj, već i širom sveta, gde god ima ljubitelja turskih televizijskih serija.

Ozgu se vraća na ekrane nakon devet godina veoma ambicioznom serijom. Reč je o novom projektu kompanije Gold Film. Naziv njene nove serije je Kizil Goncalar ili u prevodu Crvene ruže. Poznat je i njen partner u ovom projektu.Uz Namal glavnu ulogu će tumačiti sjajni Ozcan Deniz. Mnogi su već uzbuđeni da gledaju ovaj novi serijski par u seriji od koje su očekivanja na veoma visokom nivou.

U prilog tome govori i honorar koji će Ozgu Namal dobiti u ovoj seriji. Glumica će biti bogatija za 700 hiljada turskih lira po svakoj epizodi njenog novog projekta.

Povratak nakon serije Merhamet

Uloga u seriji Kizil Goncalar / Crvene ruže biće dvadeset i deveta u karijeri Ozgu Namal. Poslednji put se se na ekranima pojavila u TV seriji Merhamet u sezoni 2013/14. Tada je u 44 epizode tumačila lik Narin.

Stariji ljubitelji turskih serija je pamte i iz projekata Hanimin Ciftiligi, Bebegim ali najviše kao Elif Eylul iz veoma popularne TV serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova.

Pored serija glumila je u velikom broju filmova, od koji se ističe Organize Isler, koji je dugo godina bio jedan od najpopularnijih turskih filmova.

View this post on Instagram

A post shared by Özgü Namal (@ozgu_namal)

NOVO - Cagatay Ulusoy i Ece Sukan – afera ili nova laž štampe?!

By: TV Exposed