Berguzar Korel iznenadila fanove pitanjem

Popularna turska glumica Berguzar Korel često je na dnevnom redu medija i društvenih mreža sa srećnim brakom sa kolegom Halitom Ergencom.

Berguzar Korel iznenadila fanove pitanjem

Foto Credits: DiziCentral

Popularni par, koji se venčao pre 13 godina, ima troje dece. Berguzar Korel i Halit Ergenc dobili su svoje prvo dete Alija 2010., potom Hana 2020., a ćerku Lejlu u novembru prošle godine.

Berguzar Korel, koja se odmorila od ekrana nakon rođenja sina Hana i brinula o svojoj deci, često dolazi zajedno do svojih fanova putem objava na društvenim mrežama. Glumica, koja je 27. avgusta napunila 40 godina, proslavila je rođendan sa bliskim prijateljima. Korel, koja je na svom Instagram nalogu podelila fotografije sa svog rođendana, podelila je pozu koju je zauzela sa suprugom Halitom Ergencem i postavila zbunjujuće pitanje svojim pratiocima.

Glumica je upitala njene fanova:

„Kada smo se upoznali, Halit je bio 7 godina mlađi od mojih sadašnjih godina, a ja sam imala 18 godina. Mislim da je prosek više od polovine ljudi na fotografiji 30 godina. Šta mislite koliko imam godina? Hvala vam." .

Berguzar Korel se na svoj rođendan sastala sa svojim bliskim prijateljima, među kojima su poznati scenarista Sema Ergenekon, voditeljka Esra Erol i glumica Onur Buyuktopcu. Glumica je sa svojim pratiocima podelila i fotografije svojih prijatnih trenutaka.

Njeni fanovi i dalje iščekuju povratak glumice na TV ekrane.

NOVO - Binnur Kaya u novoj seriji Guzel Gunler / Lepi dani

By: TV Exposed