Mehmet Aslan odbio, Cagatay Ulusoy prihvatio

Da li ste znali da je Mehmet Aslan prototip Emira Sarafoglua u seriji Feriha. On je sin vlasnika noćnog kluba “Maksim”, Fahretina Aslana kojeg su zvali kraljem noćnog života. Mehmet je odlučio da se oproba u glumi, ulogom u Medyapimovoj seriji “Doktorlar”. Fatih Aksoy ga je pozvao da glumi Emira Sarafoglua, ali je Mehmet odbio. ...

Mehmet Aslan odbio, Cagatay Ulusoy prihvatio

Da li ste znali da je Mehmet Aslan prototip Emira Sarafoglua u seriji Feriha. On je sin vlasnika noćnog kluba "Maksim", Fahretina Aslana kojeg su zvali kraljem noćnog života.

Mehmet je odlučio da se oproba u glumi, ulogom u Medyapimovoj seriji "Doktorlar". Fatih Aksoy ga je pozvao da glumi Emira Sarafoglua, ali je Mehmet odbio. Nije poznato šta je doprinelo njegovoj odluci; da li mu se nije dopao projekat koji je ličio na romantičnu komediju, ili je odlučio da započne biznis ili samo nije hteo da nastavlja tračeve o svojoj aferi sa Hazal Kayom.

Kako god činjenice ukazuju na to da je nakon njegovog odbijanja uloga pripala Cagatayu Ulusoyu, koji je dva sata pre toga pobedio na takmičenju za najboljeg modela.

Aslan je odbio da učestvuje u takmičenju za najboljeg modela sveta, uzeo je časove glume kod Vehide Percin i ostao samo "Mehmet" koji je iz poštovanja prema Fatihu Aksoyu pristao da pomogne klincu sa ulice postavši pravi naslednik noćnog života. Cagatay je pratio Mehmeta danonoćno dva meseca proučavajući njegove manire, hod, govor i sl. Tako je nastao Emir Sarafoglu.

Znamo šta se desio kasnije sa Cagatayem, ali Mehmet nije isto tako nestao. On trenutno vodi turizam, rudarsku i kompaniju za nekretnine. Mehmet je takođe zamenik predsednika opozicione stranke, protiv predsednika Erdogana. Na sudu je oslobođen optužnice za vređanje predsednika. Ponekad igra u serijama sporedne uloge. Sa Cagatayem održava prijateljske odnose i do dan danas.

By: TV Exposed

NOVO-Italijani zarađuju na Canu Yamanu