Sevval Sam se vraća na TV ekrane serijom Yandaki Oda | Sledeća soba

Sevval Sam, koji je ponovo osvojila ljubav miliona sa svojim likom Ender u TV seriji Yasak Elma | Zabranjena jabuka tokom 6 sezona, nije odustajala od studija muzike tokom ovog procesa.

Sevval Sam se vraća na TV ekrane serijom Yandaki Oda | Sledeća soba

Foto Credits: DiziCentral

Sevval Sam, koja često ide na koncerte i vredno radi ne prekidajući svoje obaveze na snimanju serije, nastavila je TV seriju Yasak Elma u poslednje dve sezone zbog velike potražnje publike.

Serija Zabranjena jabuka trajala je 6 sezona sa ukupno 177 epizoda i impresionirala je milione gledalaca.

Sevval Sam, koja je ponovo stvorila divan lik sa likom Ender u seriji Yasak Elma, koja je emitovana između 2018. i 2023. godine, vraća se na setove serije posle tačno 8 meseci.

Glavna uloga u novoj seriji

Nastavlja se rad na novoj seriji Star TV-a pod nazivom Yandaki Oda | Sledeća soba. Sevval Sem je takođe viđena na setovima serije posle 8 meseci i deliće glavnu ulogu sa Canerom Cindorukom.

Glumačka ekipa ambiciozne serije pod nazivom Yandaki Oda uključuje poznata imena kao što su Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Melek Baykal, Derya Pinar Ak, Bulent Polat, Nezaket Erden.

Sevval Sam, koja je jedno od imena koje ne odustaje od intenzivnog snimanja TV serija i ne može da prestane da radi, vraća se na set posle 8 meseci pauze. Takođe se željno iščekuje da se vidi kako će se duo Caner Cindoruk i Sevval Sam adaptirati u novom projektu.

View this post on Instagram

A post shared by Sevval Sam (@sevvalsam)

NOVO - Merve Dizdar i projekat Kar ve Ayi uskoro pred gledaocima

By: TV Exposed