Kivanc Tatlitug kao Yusuf u filmu Asiklar Bayrami

Turski glumac Kivanc Tatlitug, koji je velikom brzinom prekinuo pauzu koju je imao na setovima nakon TV serije Icerde, sada se pojavio pred svojim fanovima filmom Asiklar Bayrami na Netflixu nakon serije Yakamoz S-245. Film je objavljen 2. septembra.

Kivanc Tatlitug kao Yusuf u filmu Asiklar Bayrami

Foto Credits: DiziCentral

Ovog puta, publika gleda drugačijeg Kivanca Tatlitug u filmu Asiklar Bayrami / Festival trubadura. Yusuf, koga igra uspešni glumac, pomiriće se sa svojim ocem i prošlošću tokom filma. Očekuje se da film dramskog žanra preplavi publiku emocijama. Glumac je takođe predstavio svoj lik Yusufa na svom Instagram nalogu. Sudeći po prvom utisku i komentarima pratilaca, njegovi fanovi smatraju da se popularni turski glumac uspešno snašao u ovoj ulozi.

Pratioci ispod fotografija su dali mnoge komentare kao što su „Voleli smo svaki lik koji ste stvorili“, „Najcool osoba na svetu“ i „Kralj“.

Film Asiklar Bayrami, u kojem Kivanc Tatlitug deli glavnu ulogu sa kolegom Settarom Tanriogenom, snimio je nagrađivani reditelj Ozcan Alper. Adaptiran prema istoimenom romanu pisca Kemala Varola, film sadrži emotivne scene Kivanca Tatlituga i Settara Tanriogena, koji igraju oca i sina koji se nisu sreli mnogo godina. Snimanje filma, koji je snimila Nar Production, održano je u Kiršehiru i nastavljeno u Karsu.

U radnji ovog projekta pratimo Hevesa Alija i njegovog sina Yusufa, koji se nisu videli 25 godina i sama radnja zaista budi emocije.

NOVO - Nova turska serija Guzel Gunler / Lepi dani donosi toplu porodičnu priču

By: TV Exposed