Nova turska serija Guzel Gunler / Lepi dani donosi toplu porodičnu priču

Dve nezaboravne TV serije, Canim Ailem i Aramizda Kalsin, stoje na mestu kao serije koje mnogi gledaoci još uvek pamte, a koje se s vremena na vreme gledaju sa ponavljanjem, a koje ne zamaraju i ne dosade toplim ljudskim odnosima.

Nova turska serija Guzel Gunler / Lepi dani donosi toplu porodičnu priču

Foto Credits: IMDB

Mnogi gledaoci koji su gledali ove dve serije često zameraju da se takve serije više ne proizvode gledanjem njihovih ponavljanja. Upravo će njih obradovati nova serija na kojoj se uveliko radi. Serija pod nazivom Guzel Gunler / Lepi dani, kao i neke produkcije koje su ostavile traga u jednom periodu, ponekad će zabaviti publiku, ponekad rastužiti, ali će je zaokružiti vrlo lepom pričom.

Informacije o seriji su podeljene pre kratkog vremena. Guzel Gunler, koja će na ekrane doći kao nova porodična serija je produkcija koju potpisuje kompanija TMC Film. Oni koji vide fotografiju glumaca serije, koja će se emitovati na ekranu TRT1, shvataju da će od ove glumačke ekipe proizaći veoma dobra priča.

U glumačkom kadru nove turske serije Lepi dani su Binnur Kaya, Ecem Erkek, Olgun Toker, Zeynep Camci, Leyla Tanlar, Yildiray Sahinler, Olgun Toker, Orkuncan Izan, Duygu Kose i Seray Gozler.

Svi glumci su zajedno pozirali pre početka snimanja serije, za koju su pripreme završene. Ova glumačka postava, koja se odrazila u medijima, oduševila je publiku. Činjenica da će se emitovati na ekranima TRT1 čini se da ističe Guzel Gunler kao seriju koja se može gledati u porodičnoj toplini.

NOVO - Naporan ritam za Pinar Deniz

By: TV Exposed