Camdaki Kiz je veoma ambiciozna serija u novoj sezoni!

Avantura turske serije Camdaki Kiz / Devojka u staklu, nastavlja se četvrtkom uveče na Kanalu D. Priča o seriji, koja je tek počela svoju treću sezonu, ponovo je impresionirala publiku psihičkom dubinom.

Camdaki Kiz je veoma ambiciozna serija u novoj sezoni!

Foto Credits: IMDB

Početak treće sezone serije Camdaki Kiz, koja ima veoma dobru i jaku priču, duboko je uticao na publiku. Priča teče, ali utisak kvari to što je 49. epizoda u total kategoriji rejtinga dobila ispodprosečne ocene. U grupama AB i ABC1 serija ima jaku poziciju.

Navodeći da je serija puna iznenađenja, glumci pripremaju produkciju koja će u novoj sezoni privući milione na ekran Kanala D. Nur Sirer, koja igra lik Feride u seriji, rekla je: „Imamo priču koja će zaista uzbuditi publiku na kraju svake epizode“, i ponovo otkrila da su veoma ambiciozni.

Na snimanju serije je gust radni raspored, a svakoj sceni se poklanja velika pažnja. Priča o seriji, u kojoj je Kanal D imao veliki uspeh u prve dve sezone, preuzeta je iz istoimenog romana Gulseren Budaycioglu. Treća sezona serije Camdaki Kiz / Devojka u staklu, koja je predstavljena kao stvarna životna priča, počela je radoznalošću ko je video Nalana i Hayrija zajedno i ostavio im poruku.

Enis Arikan, koji igra lik Muzafera, i dalje će biti jedna od ključnih figura treće sezone. Arikan, koji je rekao: „Ništa se Muzu nije dogodilo“, izjavio je da će sada izaći u svoju sobu i za to postoji razlog.

NOVO - Seray Kaya rasplakala fanove novom objavom (FOTO)

By: TV Exposed