Poznat glumački kadar nove TV serije Icimzdeki Ates / Vatra u nama

Detalji i dalje dolaze iz nove ATV TV serije pod nazivom Icimzdeki Ates / Vatra u nama. Ekipa serije koja je počela da snima kadrove na ovom projektu, lepe vesti podelila je sa fanovima na društvenim mrežama. Oni koji željno iščekuju seriju čekaju i vesti sa seta.

Poznat glumački kadar nove TV serije Icimzdeki Ates / Vatra u nama

Foto Credits: Internet Haber

Nova turska serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama, koja je nastala kao serija za mlade, priprema se za emitovanje u letnjim mesecima. Mladi glumci okupili su se u skladu sa konceptom u seriji, u kojoj će biti ispričane impresivne životne priče četiri mlade osobe. Baš kao i u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, mlada imena će biti na čelu u novom projektu.

U priči u kojoj u glavnim ulogama glume Atakan Hosgoren i Ipek Filiz Yazici, dvoje mladih glumaca takođe tvrde da će biti među omiljenim parovima u TV serijama tokom letnjih meseci. U seriji ćemo gledati Buraka Sevinca u liku Dogana. Glumac je nedavno preuzeo glavnu ulogu u TV seriji pod nazivom Haci Bairam-i Veli, koja je emitovana na ekranu TRT1.

Ceren Benderlioglu, koja se pamti iz serije EDHO, tumačiće lik Tulin u svojoj novoj seriji Icimzdeki Ates. Demirhan Demircioglu će se sastati sa publikom kao Mert u ovoj TV seriji, u kojoj će Gizem Arikan glumiti Bahar.

Ispostavilo se da se glumačkoj ekipi serije pridružio i glumac Hazim Kermukcu. Unoseći dušu likovima koje igra, glumac će u ovoj seriji zauzeti svoje mesto na ekranu kao Tahsin.

Očekuje se da će snimanje TV serije Icimzdeki Ates / Vatra u nama početi sredinom juna.

NOVO - Turski glumci – Rejting na IMDB na dan 04. maj 2022. godine

By: Milt-TV Exposed