Serija Gonul Dagi i dalje drži vrh rejtinga!

Epizoda 136 projekta Gonul Dagi, popularne TV serije TRT 1, koja je ušla u 4. sezonu sa rekordima gledanosti i konstantno povećavala svoju uspešnost, zauzela je prvo mesto u svim kategorijama.

Serija Gonul Dagi i dalje drži vrh rejtinga!

Foto Credits: RiriNano

Gledanost serije Gonul Dagi, koja je uspešnom pričom i impresivnim glumačkim predstavama radila važan posao već 4 sezone, zadržava svoje mesto na prvom mestu, iako je gledanost oslabila u odnosu na prethodne sezone.

Serija Gonul Dagi ponovo je postala produkcija koja je svojom 136. epizodom u subotu uveče postigla najbolju gledanost u svim grupama publike.

Nova epizoda svake subote

Projekat Gonul Dagi, koji govori o anatolskoj priči u stepi, žutim zemljama, godinama pričanim legendama i nezaboravnim ljubavima, na ekranima reflektuje delove iz života anatolske dece koja gaje velike snove u svom malom svetu, i tri rođaka koji pokušavaju da postignu nemoguće uprkos svim preprekama.

Gonul Dagi, koji se dotiče veoma važnih problema Turske i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i turskim tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

Seriju produciraju Kopru Film|Ferhat Essiz a režira je Yahia Samanci, dok scenario za Gonul Dagi pišu Ali Asaf Elmas i Teoman Gok. Serija Gonul Dagi, u kojoj glume Berk Atan, Semih Erturk i Cihat Suvarioglu, biće na ekranu sa svojom 137. epizodom u subotu, 4. maja.

NOVO - Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci jača društvenu empatiju

By: TV Exposed