Burcu Ozberk i Anil Altan - veliko prijateljstvo!

Talentovana glumica Burcu Ozberk, koja se od leta susreće sa publikom televizijskom serijom Ask Mantik Intikam koja se emituje na televiziskom kanalu Fox TV, jedna je od najtraženijih glumica u romantičnim komedijama.

Burcu Ozberk i Anil Altan - veliko prijateljstvo!

Foto Credits: Internet Haber

O njoj i Ilhanu Senu, koji su u glavnim ulogama u seriji i zaista dobar serijski par, mnogo se priča i na društvenim mrežama. Burcu Ozberk je u nedavnoj izjavi rekla da je snimanjeove TV serije bilo intenzivno i da nije preostalo mnogo vremena do samog kraja.

Poznata glumica takođe aktivno koristi društvene mreže. Poslednja objava glumice na njenom Instagram nalogu nasmejala je njene fanove. Burcu se sastala sa kolegom glumcem Anilom Altanom i njegovim kćerkama, sa kojim je neko vreme igrala ulogu u TV seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta i objavila je zabavne slike. Jednu od fotografija sa Instagram storyija možete pogledati ispod naslova.

Anil Altan, koji je oženjen svojom koleginicom Pelin Akil, rado provodi vreme u društvu kćerki i Burcu.

Duo Anil Altan i Burcu Ozberk je zajedno učestvovao i u seriji Ask Mantik Intikam, u kojoj je Anil Altan jedno vreme bio uključen u seriju sa likom Ayaz.

Očigledno da je njihovo prijateljstvo veliko i traje još uvek.

NOVO - Esra Bilgic potpisala novi ugovor

By: Milt-TV Exposed