Hande Ercel kao tužiteljka Leyla u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

Tužiteljka Esra u popularnoj TV seriji Behzat C je prvo ime koje pada na pamet kada su u pitanju likovi tužiteljki u turskim serijama.

Hande Ercel kao tužiteljka Leyla u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

Foto Credits: Internet Haber

Lik Esre, javne tužiteljke, koju igra veoma uspešna glumica poput Canan Erguder, jedan je od nezaboravnih u istoriji turskih TV serija.

Znamo da je lik tužiteljke Esre, koja je snažna, odlučna i hrabra protiv kriminalaca, impresionirao publiku na televizijskom ekranu, a u ovom trenutku lik tužiteljke, koju igra Canan Erguder, je takođe u srcima miliona gledalaca.

Esra je bila tužiteljka koju su ubili kriminalci koje je progonila. Serija Behzat C ostala je upamćena kao bol u srcu koja nikada neće napustiti srca njenih fanova.

Premijera 11. septembra

Sada ćemo gledati Hande Ercel u sličnoj ulozi. Nova Fox TV serija pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi dočekaće publiku u četvrtak, 11. septembra.

Hande Ercel, koju ćemo gledati kao javnu tužiteljke u priči serije, takođe može da potpiše nezaboravan lik serije kao i Canan Erguder. Nastup glumice i pozicioniranje lika javne tužiteljke Leyle Gediz u priči može doći do nezaboravne tačke u karijeri Ercel.

Zato što gledaoci na ekranu vole hrabre i odlučne likove koji ne zatvaraju oči pred kriminalcima. U novoj seriji Bambaska Biri, Hande Ercel oživljava lik Leyle Gediz, hrabre javne tužiteljke.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Esra Bilgic je zablistala u Veneciji (FOTO)

By: TV Exposed