Može li serija Icimzdeki Ates kao Kardeslerim?!

Jedna od TV serija za koju se očekuje da će uskoro upoznati publiku na ATV  TV ekranu je Icimizdeki Ates / Vatra u nama. Dobri komentari daju se na trejlerima serije, koja ima priču u kojoj se okupljaju mladi glumci i drama će se oštro odraziti.

Može li serija Icimzdeki Ates kao Kardeslerim?!

Foto Credits: Dizilah

Glavne uloge u seriji Icimzdeki Ates igraju Ipek Filiz Yazici i Atakan Hosgoren. Razmišljanja o tome da će dvoje mladih glumaca biti dobar par u seriji još su se povećala kada su objavljeni trejleri. Dvojac, koji izgleda veoma kompatibilan jedan sa drugim, takođe ima veoma dobar proces deljenja na snimanju.

TV serija Icimizdeki Ates / Vatra u nama, izdvaja se kao priča o mladim ljudima koji su nakon završenog pravnog fakulteta počeli da rade kao advokatski pripravnici.

Važnu poruku daje i slogan serije. Slogan „Život traži odakle ne znaš“ takođe je ključ priče.

Složenu priču ovo četvoro mladih gledaćemo u seriji u kojoj bitne uloge preuzimaju i Gizem Arikan i Demircioglu.

Tokom letnjeg perioda, romantične humoristične serije obično dolaze do izražaja, ali ponekad se dramske produkcije smetnu s puta. ATV TV želi da postigne sličan uspeh sa ovim projektom kao što je to učinio sa serijom Kalp Yarasi.

Mladi glumci imaće veliki posao u seriji, a svi se nadaju da će moći da ostvare zapažene rezultate kao što je to bio slučaj sa mladim glumcima iz serija Kardeslerim / Moja braća.

NOVO - Selin Yeninci privukla pažnju izjavom o majčinstvu

By: TV Exposed