Komplikovana situacija na setu turske serije Uc Kurus / Tri novčića – bez nove epizode 10. januara?!

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića se suočava sa zaista velikim problemima tokom snimanja. Prenosimo detaljno o čemu je reč.

Komplikovana situacija na setu turske serije Uc Kurus / Tri novčića – bez nove epizode 10. januara?!

Foto Credits: IMDB

Na setu serije Uc Kurus / Tri novčića došlo je do problema izazvanih koronavirusom. Slične, gotovo iste probleme u poslednje vreme ima sve veći broj turskih serija. Situacija se donekle popravila nakon vakcinacije, pa se glumci i ljudi koji rade na setovima brže vrate poslu. Ipak, pri svakom novom slučaju koronavirusa na setu, upale se svi alarmi i snimanje se najčešće prekine. Nekada se stvari dodatno iskomplikuju, baš kao što je slučaj sa serijom Tri novčića.

Pauza u snimanju će morati da bude produžena. Snimanje je trebalo da bude nastavljeno juče, međutim ispostavilo se da su jedan od glavnih glumaca Uraz Kaygilaroglu i oba režisera ovog projekta bili pozitivni na testu. Oni se nalaze kod kuće u karantinu, a snimanje je ponovo odloženo. Do kada – zaista niko ne zna. Nadamo se da će se situacija stabilizovati i da neće dodatno ugroziti ovu seriju.

Serija Uc Kurus bi zbog toga mogla da udje u dodatne probleme u vezi emitovanja projekta. Kako sada stvari stoje, vrlo verovatno ni 10. januara neće biti nove epizode ove turske serije, kao što je ranije najavljeno...

Tek nakon što svi koji su zaraženi virusom dobiju negativan test i pri nastavku snimanja niko više ne bude pozitivan, moći će da se nastavi sa radom na ovom projektu.

NOVO - Cagatay Ulusoy dobio partnerku u novoj TV seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

 By: Milt-TV Exposed