Poznato kada počinje nova turska serija Mehmed: Fetihler Sultani | Mehmed: Sultan Osvajač

Dugo očekivana nova serija TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultani / Mehmed: Sultan Osvajač, koja govori o životu sultana Mehmeda Osvajača, sastaje se sa publikom u utorak, 27. februara u 20.00.

Poznato kada počinje nova turska serija Mehmed: Fetihler Sultani | Mehmed: Sultan Osvajač

Foto Credits: Haberler

S obzirom na to da će serijal sa Serkanom Cayogluom u glavnoj ulozi odražavati veoma važan period istorije i da će osvajanje Istanbula biti predstavljeno publici u okviru projekta, Mehmed: Fetihler Sultani | Mehmed: Sultan Osvajač izgleda kao projekat koji se može upisati u svest publike.

Serkan Cayoglu je poznat po projektima u kojima je učestvovao, a koji već dugi niz godina izazivaju veliku pažnju kako u Turskoj, tako i u inostranstvu i utiču na široku publiku.

Cayoglu, koji svojim uspešnim ulogama demonstrira svoj talenat i ima karakter koji se usavršava u svakoj prilici, izaći će pred publiku sa veoma teškom ulogom.

Snimanje i u Iranu

Nije lako prikazati ličnost kao što je Fatih Sultan Mehmed, koji završava jednu eru i počinje drugu, ali fanovi Serkana Cayoglua veruju da će se on izboriti sa ovim teškim zadatkom.

Snimanje serije Mehmed: Fetihler Sultani | Mehmed: Sultan Osvajač, čije je prvo predstavljanje izazvalo veliku pometnju, počelo je prve nedelje januara.

Međunarodno snimanje projekta, koje je sprovedeno tokom dugog pripremnog perioda, obavljeno je u Nour Cinema City-ju, čuvenom platou u Iranu.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Nova zanimljiva dešavanja u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By:TV Exposed