Nova zanimljiva dešavanja u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Rekordna serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, koju je producirao Faruk Turgut, a u glavnim ulogama su Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu i dalje je na vrhu.

Nova zanimljiva dešavanja u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Serija Kizilcik Serbeti još jednom je dokazala svoj uspeh nastavljajući da postiže dvocifrene ocene u grupama AB i ABC1. Serija, koja je bila ispred svih svojih konkurenata u total kategoriji, nije izgubila prvo mesto u sve tri kategorije.

Na društvenim mrežama postala je tema u trendu ostajući na TT listi 9 sati sa hashtagom Kizilcik Serbeti.

TV serija o kojoj se mnogo pričalo ostavila je trag u petak tako što je bila na TT listi od 5 sati, Kivilcim 4, Pembe 3, Metehan 4, Umut 2 i Nilay 3 sata.

Još jedan važan razvoj u priči serije dogodio se u paru Kivilcim i Omer.

Romantični trenuci Omera i Kivilcim

U epizodi u kojoj su Kivilcim i Ertugrul odlučili da ostanu prijatelji, Ertugrul je posetio Omera i inicirao njihovo pomirenje.

Romantični trenuci Omera i Kivilcim, koji su posle dugo vremena odlučili da svoju vezu započnu ispočetka, fascinirali su publiku.

Deljen je prvi trejler za 51. epizodu serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, koja će se emitovati sledeće nedelje i ispostavilo se da će biti trenutaka koji će ponovo iznenaditi publiku.

Reakcije Doge i Omera, koji su primili vest u trejleru iščekuju se sa velikom radoznalošću. Trejler za epizodu 51 serije Kizilcik Serbeti možete pogledati ispod teksta.

NOVO - Kubilay Aka o Yilmazu Erdoganu i seriji Inci Taneleri

By:TV Exposed