Kubilay Aka o Yilmazu Erdoganu i seriji Inci Taneleri

Projekat Inci Taneler, koji je oborio rekorde rejtinga na Kanalu D i ističe se kao najuspešnija serija 2024. godine, nastavlja svojim putem sa velikim uspehom u četvrtak uveče.

Kubilay Aka o Yilmazu Erdoganu i seriji Inci Taneleri

Foto Credits: Haberler

Kubilay Aka je jedno od imena u seriji koja do sada ima tri epizode. Mladi glumac je u procesu otkrivanja lika koji igra, Cihana.

Projekat koji je napisao Yilmaz Erdogan i sa njim u glavnoj ulozi, Inci Taneleri | Biserna zrna drži milione ljudi zalepljenim za svoje ekrane u svakoj epizodi koju emituje.

Inci Taneleri, koji svake nedelje uspeva da očara publiku svojim zanimljivim scenarijem i jakom glumačkom postavom, nastavlja da održava svoj zapažen uspeh na društvenim mrežama.

Pohvale za kolegu

Uspešni glumac Kubilay Aka, koji igra lik Cihana u ovoj TV seriji, odgovarao je na pitanja Hakana Gencea iz lista Hurriyet.

Aka, koji je takođe dao iskrene izjave o Yilmazu Erdoganu i seriji:

„Yilmaz Erdogan je veoma jedinstvena osoba sa veoma lepim srcem. Dao je mnogo doprinosa ovoj zemlji u smislu umetnosti. Njegovi učenici su pisci i glumci mnogih TV serija. Prelepa priča poput ove koju danas gledamo je takođe njegovo delo. On stalno piše i proizvodi, to nam prenosi, uči nas i neumorno radi za nas. Zaslužuje veliku ljubav i poštovanje. Na setu je veoma zabavan, on je prijatelj, on je učitelj, on je reditelj, on je glumac, on je pisac priča... Možete da doživite sve što on ceni zajedno sa njim, što je sjajno. ”.

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

NOVO - Ozan Guven se vraća na TV ekrane specifičnom ulogom

By:TV Exposed