Nova glumica u seriji Yabani | Divlji

TV serija Yabani | Divlji, koja je postala jedna od najuspešnijih produkcija ove sezone, nastavlja da impresionira široku publiku utorkom uveče.

Nova glumica u seriji Yabani | Divlji

Foto Credits: IMDB

O impresivnoj saradnji Halita Ozgura Sarija i Simay Barlas u TV seriji Yabani | Divlji takođe se mnogo priča na društvenim mrežama.

Nur Fettahoglu, koja se pridružila timu TV serije Yabani, izgleda da je iznenadila sve svojim novim imidžom. Nur se pridružila ekipi popularne serije Fox TV-a, Yabani, koja se radi u produkciji NTC Media, Fatih Aksoya i Mehmeta Yigit Alpa, sa snažnim ženskim likom.

Glumica će tumačiti lik Guvenove supruge, Ozge Aydin, u ovoj TV seriji, koja je sa svojom upečatljivom pričom i uspešnom glumačkom postavom neizostavni deo utorka.

Promeniće se ravnoteže u priči

Uključivanjem lika Ozge Aydin, samouverene, slobodne, šarmantne i snaže psihijatrice, u priču, sve ravnoteže će se promeniti; a Guven će se suočiti sa pitanjem „poslednjeg izlaza pre mosta“, kako to Ozge kaže.

TV seriju Yabani | Divlji, u kojoj glume Halit Ozgur Sari, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanc Ayaydin i Sebnem Hassanisoughi, režira M. Cagatay Tosun, a scenario je napisao Hilal Yildiz.

Podsećamo, serija Yabani je na Fox-u svakog utorka u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Serija Kopuk je počela a rejting prve epizode ne govori mnogo!

By: TV Exposed