Mert Ramazan Demir o serijama Yali Capkini i Sahmaran

Mladi turski glumac Mert Ramazan Demir, koji igra lik Ferita u TV seriji Yali Capkini, osvojio je ljubav miliona zahvaljujući ovoj priči.

Mert Ramazan Demir o serijama Yali Capkini i Sahmaran

Foto Credits: RiriNano

Merta Ramazana Demira, koji je jedan od najtraženijih turskih glumaca na Google-u u poslednje vreme, podržava velika publika u inostranstvu sa njegovim projektom Yali Capkini. Glumac, koji je prethodno bio partner Afre Saracoglu u TV seriji Ogretmen / Učitelj, ovog puta ponovo pokazuje veoma uspešan sklad sa istom damom u seriji Yali Capkini. Ova harmonija i visoka energija dvoje mladih glumaca ogledaju se i u scenama serije. Sa rejtingom koji je stigao do 13 i dokazavši svoj uspeh kao najbolja serija sezone, projekat Yali Capkini je napravio veliki skok u karijeri Merta Ramazana Demira. Glumac je na ovu temu rekao:

„Serija ide na mnogo drugačije mesto nego što smo svi očekivali. Gledamo sa čuđenjem. Ali dobro smo raspoloženi.“.

Zahvaljujući svojim obožavaocima na podršci, mladi glumac učestvuje i u seriji Sahmaran, koja će biti emitovana na Netflixu 20. januara naredne godine. Podsećajući da su ovaj projekat počeli da snimaju pre 1,5 godine, Demir je rekao: „Zaboravio sam scenario, ne znam šta se desilo. Nakon što sam pogledao trejler, video sam kakav je sjajan posao urađen.”  Mert Ramazan Demir, koji je rekao da je sa radoznalošću čekao seriju Sahmaran, dodao je da je imao veoma dobru komunikaciju sa Burakom Denizom, sa kojim je igrao ulogu u ovoj produkciji.

Mert Ramazan Demir, koji privlači pažnju svojim simpatičnim stavom, takođe skromnim držanjem i mladalačkom energijom, objašnjavajući da je u ovom procesu razmišljao samo o seriji Yali Capkini i da nije mogao da odvoji vreme za privatni život, glumac je rekao da je morao da se bavi samo poslom poslednja 4 meseca.

NOVO - Kerem Bursin privukao pažnju objavom sa premijere novog filma (FOTO)

By: TV Exposed