Najbolji rođendanski poklon Berka Oktaya (FOTO)

Berk Oktay je ponovo privukao pažnju objavom koju je za svoj predstojeći rođendan objavio na svom nalogu na društvenim mrežama. U poslednje vreme mnoga poznata imena podstiču svoje obožavaoce da doniraju na određenim mestima umesto da im šalju poklone na rođendane. Slična izjava stigla je i od Berka Oktaya. Glumac, koji je rođen 28. oktobra ...

Najbolji rođendanski poklon Berka Oktaya (FOTO)

Berk Oktay je ponovo privukao pažnju objavom koju je za svoj predstojeći rođendan objavio na svom nalogu na društvenim mrežama. U poslednje vreme mnoga poznata imena podstiču svoje obožavaoce da doniraju na određenim mestima umesto da im šalju poklone na rođendane.

Slična izjava stigla je i od Berka Oktaya. Glumac, koji je rođen 28. oktobra 1982. godine, zatražio je od svojih obožavalaca da doniraju Udruženju život bez raka umesto da mu na njegov rođendan pošalju poklon.

Evo glumčeve objave:

"Spremam se da proslavim svoj najposebniji rođendan 28. oktobra ove godine. Želim da sa svojim rođendanom budem tračak nade za decu obolelu od raka. Otvorio sam rođendansku kampanju za @kansersizyasam putem platforme za socijalno doniranje @iyilikpaylas. Stavljam link u svoju biografiju. Radujem se vašim donacijama sa uzbuđenjem i nestrpljenjem da nasmejete našu decu. Za mene nema boljeg poklona od ovog..."

By: TV Exposed

NOVO-Hazal Kaya oduševljena novim filterom na Instagramu