Odličan start nove turske serije Sahane Hayatim / Moj divan život

Nova serija Fox TV-a Sahane Hayatim / Moj divan život, koju producira Ay Yapim, napisao je Meric Acemi, a režira je Cagri Bayrak, osvojila je priznanje publike svojom prvom epizodom.

Odličan start nove turske serije Sahane Hayatim / Moj divan život

Foto Credits: Haberler

Serija Sahane Hayatim / Moj divan život, koja je bila veoma cenjena svojom drugačijom pričom i jakom glumačkom postavom, postigla je dobru gledanost, i o njoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama sa svojom prvom epizodom.

Vidimo da je TV serija Sahane Hayatim, koja ima natprosečnu stopu u svim grupama publike, snažno počela na rang listi.

Serija je završila dan na drugom mestu u total kategoriji i takođe je zauzela treće mesto u grupama AB i ABC1. Ovaj uspeh u rangiranju može se smatrati kao publika koja daje značajnu šansu TV seriji Sahane Hayatim.

Serija Sahane Hayatim / Moj divan život, u kojoj glume Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu i Timur Acar, stvorila je trend na društvenim mrežama.

Dugo na trendingu

Haštag #SahaneHayatim je bio na TT listi 5 sati i 50 minuta.

Priča o Sebnem, koja je živela sa velikim nepravdama, naporno se trudila da ih prevaziđe i učinila što je bilo potrebno na ovom putu, a sada pokušava da se oslobodi svoje zločinačke prošlosti koja ju je došla i pronašla dok je živela divnim životom, sve je zahvatila svojom prvom epizodom, a nakon dokaza koje je pronašao glavni inspektor Mesut, Sebnem je puna tajni.

Već se sa velikim uzbuđenjem iščekuje da li će njena prošlost biti otkrivena ili ne.

NOVO - Odličan start nove turske serije Sahane Hayatim / Moj divan život

By: TV Exposed