Devrim Ozkan - 2022. godina najuspešnija u karijeri!

Sa samo danima do kraja 2022. godine, poznata imena takođe izražavaju svoje novogodišnje želje i analiziraju godinu na izmaku. Tako je i u Turskoj.

Devrim Ozkan - 2022. godina najuspešnija u karijeri!

Foto Credits: Haberturk

Devrim Ozkan, koja je igrala glavnu žensku ulogu sa likom u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna , takođe je imala veoma uspešnu godinu. Izrazivši da joj je najveća želja za 2023. zdravlje, glumica je rekla da je rad na seriji u kojoj igra glavnu ulogu sa Ertanom Sabanom takođe bio veoma prijatan. Projekat Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koji je počeo na TV ekranu Show TV-a tokom leta i uspešno napredovao sa dobrim gledanošću u zimskoj sezoni, omogućio je Devrim Ozkan da napravi veoma važan iskorak u svojoj karijeri.

Glumica, koja je rođena u Mugli 1998. godine, na snimanjima je od 2017. Devrim Ozkan, koja je u svojoj glumačkoj karijeri, koju je započela TV serijom Ruya, privukla pažnju u TV seriji Vatanim Sensin, priznanje duguje TV seriji Vuslat. Devrim, koja je takođe bila poznata kao Nehir u seriji Ramo, napravila je eksploziju karijere serijom Gelsin Hayat Billdigi Gibi / Neka život dodje kako zna, u kojoj je učestvovala i učestvuje ove sezone. Integrišući simpatije lika koji igra, glumica je osvojila divljenje miliona gledalaca i eksponencijalno povećala svoju popularnost.

Pošto je 2022. godine ostvarila tako važan napredak, čini se da će glumica nastaviti ovaj uspeh sa nastavkom ove turske serije 2023. godine. Devrim je izjavila da će biti novih dešavanja u seriji i dodala: „Veoma je prijatno, radimo, nastavljamo. Zabavno je kao i uvek. Pred nama su još neka sjajna poglavlja. Hajde da vidimo šta ćemo gledati.".

Treba reći da je i partnerstvo Ertana Sabana i Devrim Ozkan bilo veoma uspešno i odrazilo se na publiku.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Alina Boz se oprostila od serije Bir Peri Masali / Bajka

By: TV Exposed