Fanovi nezadovoljni odlaskom Fuata iz priče serije Yali Capkini!

Serija Yali Capkini, koja napreduje korak po korak ka završetku prve sezone, nastavlja da dobija veoma uspešne gledanosti na televiziji Star petkom uveče.

Fanovi nezadovoljni odlaskom Fuata iz priče serije Yali Capkini!

Foto Credits: Internet Haber

Nove epizode ove turske ​​serije u kojima glume Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu se željno iščekuju.

Velika tuga je bila u 33. epizodi TV serije Yali Capkini, koja je emitovana u petak, 19. maja. Dogukan Polat, koji je u priči igrao lik Fuata Korhana, oprostio se od tima.

Dogukan Polat, koji je napustio seriju zbog priče o Fuatovom liku, oceniće ponude koje mu stižu za nove projekte.

Međutim, fanovi serije Yali Capkini nisu bili baš zadovoljni ovim razdvajanjem. Smrt lika Fuata je takođe duboko dirnula publiku. Konkretno, nemogućnost da se dublje uđe u ovaj lik bilo je jedno od pitanja kritike. Mnogi ljubitelji serijala misle da su scenaristi rano potrošili ovaj lik.

 U stvari, tvrdi se da Fuatova priča nije dovoljno reflektovana u seriji i da je to nedostatak.

Pohvale za Polata, Asuman ostaje u priči

Obožavaoci serije Yali Capkini, koji su veoma tužni zbog smrti Fuata, posebno hvale glumačku igru Dogukana Polata. Brojni obožavaoci TV serije kažu:

Ne samo njegova porodica, već i mi uz ekrane plakali smo zbog Fuatove smrti. Šta si hteo od Fuata, scenaristo?". Mnogi ljubitelji TV serija takođe komentarišu da je scenarista napravio grešku uklonivši ovog lika iz serije.

U stvari, činjenica da lik Pelin, za koju je navedeno da je uklonjena iz serije, još uvek tu, uz Fuatov odlazak pokrenuo još jednu diskusiju. Čini se da mnogi gledaoci nisu bili zadovoljni ovim razdvajanjem, a da nisu saznali punu priču o liku Fuata Korhana. Oznur Serceler, koja igra Asuman, ženu Fuatovog lika u seriji, i dalje će biti u priči. Šta će se dogoditi sa Asuman već je počelo da bude stvar radoznalosti.

NOVO - Finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah u epizodi 14

By: TV Exposed