Stil oblačenja Devin koju tumači Serenay Sarikaya postaje važan deo serije Aile!

Serenay Sarikaya, koja igra lik Devin u seriji Aile / Porodica, vratila se na ekrane nakon nekoliko godina sa projektom koji je duboko uticao i utiče na njene fanove.

Stil oblačenja Devin koju tumači Serenay Sarikaya postaje važan deo serije Aile!

Foto Credits: Haberler

Serenay Sarikaya, koja se držala podalje od televizijskih serija od projekta Medcezir objavljenog 2015. godine, deli glavnu ulogu sa Kivancom Tatlitugom u seriji Aile / Porodica, koja je dobila veoma dobre ocene i bila je široko rasprostranjena, što je bio razvoj koji je obradovao njene fanove.

U priči serije primećuje se da je izabrana odeća koja podržava čvrst stav i kontradiktoran stav lika Devin koju Serenay tumači. Kada pogledamo credits, odnosno ko sve učestvuje u izradi serije, Basak Dizer Tatlitug i Burak Sanuk pojavljuju se sa naslovom „Stiling“. Drugim rečima, Basak Dizer, supruga Kivanca Tatlituga, takođe efikasno učestvuje u seriji Aile i daje veliki doprinos stvaranju stajlinga.

Stajling postaje važan element serije

Činjenica da je stil oblačenja Serenay Sarikaye jedan od najvažnijih elemenata koji daje imidž snažne i samouverene žene ne ostaje neprimećena. Ženska publika je od prvih epizoda serije mnogo pričala o kaputima, kombinacijama i stilskoj odeći koju nosi lik Devin.

Ova situacija, koja je takođe došla do izražaja u društvenim medijima, u kombinaciji sa sjajnom građom i lepotom Serenay Sarikaye, postala je jedna od važnih tačaka serije Aile / Porodica.

Devin, koja hrabro bira odeću, takođe predstavlja impresivnu eleganciju sa sakoima i košuljama koje će otkriti njenu snagu u poslovnom životu.

Ima onih koji čak i gledajući njenu odeću shvataju koliko je Devin hrabar. Gledaoci, koji smatraju da su scenaristi serije napravili pravi izbor, osećaju potrebu da u svakoj novoj epizodi ispitaju odeću glavnog ženskog lika.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Da li je nestala magija serije  Yurek Cikmazi / Slomljeno srce?!

By: TV Exposed