Nebahat Cehre podržala Hande Ataizi!

Iskusna turska glumica Nebahat Cehre dugo nije bila na ekranu. Objašnjavajući da ima ponuda i da čeka, ova sjajna glumica je rekla da sledeće godine može da napusti profesiju.

Nebahat Cehre podržala Hande Ataizi!

Foto Credits: Haberturk

Poznata glumica Nebahat Cehre u novoj izjavi je rekla: „Zapravo sam otišla na duže vreme, ali me ne puštaju u potpunosti. I ja se zadržavam na poslu.“. Mnogi se i pitaju, kakav projekat čeka Nebahat, koja ima ideju da u dobroj ulozi napravi lep jubilej da se oprosti od svoje profesije.

Objašnjavajući da joj producenti nisu ponudili one uloge koje je želela, glumica je rekla da uvek ima bogatih i moćnih ženskih uloga i da nije zadovoljna time.

Veliki broj filmova i uloga

Objašnjavajući da je snimila 129 igranih filmova, Nebahat Cehre se žali da ne može da igra svaki lik.

Cehre, koja je igrala lik Firdevsa u TV seriji Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav, koja je bila izuzetno popularna, podsetila je da će biti snimljen film na osnovu ove TV serije čija se priča odvija u prošlosti.

Od ranije je poznato da će Hande Ataizi igrati lik Firdevs, koji je doneo veliki uspeh Cehre. Nebahat Cehre je na tu temu rekla:

„Mislim da će se uspeh dogoditi i Hande. Naravno, tamo će nositi kostime.”. Ona je podsetila da će to biti film o posebnom periodu rekavši: „Da održimo taj period živim“.

NOVO - Gulsim Ali Ilhan o obuci za seriju Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed