Nova glumica u seriji Bir Derdim Var | Imam problem

Birce Akalay i Mert Firat su glavni glumci u TV seriji Bir Derdim Var | Imam problem koja se nastavlja četvrtkom uveče na Kanalu D.

Nova glumica u seriji Bir Derdim Var | Imam problem

Ovoga puta u projekat serije Bir Derdim Var | Imam problem uključena je i majstorska glumica Yildiz Kultur, u kojoj su, pored dva uspešna imena, sporedni likovi sastavljeni i od izuzetnih imena.

Projekat Bir Derdim Var, koji je otvorio vrata u svet mladih pacijenata na klinici za adolescentnu i dečiju psihijatriju u bolnici i lekarima koji nastoje da im pomognu, postao je projekat koji je podigao društvenu svest.

Iskusna glumica Yildiz Kultur će takođe učestvovati u TV seriji u kojoj glume Birce Akalay i Mert Firat i doprineti razvoju priče ove turske serije.

Problematičan rejting

Majstorska glumica će se prvi put pojaviti pred publikom u novoj epizodi kao Kuzejeva baka. Bir Derdim Var je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u četvrtak u 20.00.

Ostaje da vidimo da li će novo ime u seriji pomoći da se malo popravi rejting ove serije. Za sada, situacija nije baš sjajna.

Gledanost je na niskom nivou i ako večeras bude niska, postavlja se veliko pitanje, šta će biti sa ovom TV serijom, koja je mnogo obećavala…

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu su srećni zbog fantastičnog uspeha serije Yargi!

By: TV Exposed