Kerem Bursin vs Can Yaman – ko je popularniji u Italiji?!

Turski glumac Can Yaman važio je za miljenika publike u Italiji. Njegova popularnost u toj zemlji je velika zahvaljujući serijama i ulogama koje je u njima tumačio.

Kerem Bursin vs Can Yaman – ko je popularniji u Italiji?!

Foto Credits: Aksam

Yaman trenutno i boravi u toj zemlji. Glumac uživa u romansi sa voditeljkom Dilettom Leottom, a u narednom periodu bi vezu trebali da krunišu brakom. U toku ove godine ga očekuje i snimanje serije Sandokan u kojoj će tumačiti jednu od uloga. Međutim, čini se da Can Yaman više nije najpopularniji turski glumac u Italiji.

Kako italijanska štampa uverava, Kerem Bursin je nova zvezda u Italiji. Cenjeniji je i ima više fanova čak i od Yamana. Ono što jeste istina i potvrđeno je da oba glumca imaju klubove svojih fanova u toj zemlji. Prema tvrdnji medija, Kerem je po svemu obišao Cana.

Kao dokaz za to navode i gledanost serije Sen Cal Kapimi. Taj projekat ima bolji rejting od serije Bay Yanlis u kojoj je glavnu ulogu tumačio Yaman. U isto vreme, pojedini italijanski mediji tvrde i da je emitovanje serije Gospodin pogrešni u tkzv. „prime time“ velika greška...

NOVO - Defne Samyeli oduševljava izgledom! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed