Ugur Aslan, Eren iz serije Yargi, biće veoma važno ime 3. sezone!

Ugur Aslan, kojeg smo gledali kao lik komesara Erena u TV seriji Yargi / Presuda, imao je veoma uspešan nastup.

Ugur Aslan, Eren iz serije Yargi, biće veoma važno ime 3. sezone!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Uprkos tome što je u braku sa scenaristkinjom serije, Semom Ergenekon, Ugur Aslan, koji je u intervjuu rekao da nije znao šta će se dešavati u predstojećim epizodama, postao je jedno od neizostavnih imena za obožavaoce serije.

 Objašnjavajući da su uradili dobar timski posao, glumac je rekao: „Imali smo veoma dobru sezonu sa celom ekipom i publikom. Priča se nastavila sa svakom epizodom koja je dobijala sve veći zamah. Dobili smo veoma dobre komentare, sada mislim da smo se dobro povezali sa našom publikom.”.

 U dugotrajnim projektima, publika može da se odvoji od priče nakon tačke. Međutim, to se nikada nije dogodilo u seriji Yargi.

Nova iznenadjenja u svakoj epizodi

Razlog za to bila je scenaristkinja Sema Ergenekon. U svakoj epizodi bilo je novih iznenađenja i događaja koji su oduševili publiku.

Ugur Aslan, ukazujući na postavku priče svoje supruge Seme Ergenekon, izjavio je:

„Publika se u nekom trenutku može odvojiti od priče u radovima koji traju dugo, ali uzbuđenje svake epizode i dalje ​​drži našu publiku. Erenovo putovanje će biti veoma drugačije u trećoj sezoni. “.

Očigledno je da će uz Pinar Deniz mnogo posla u novom periodu imati i Ugur Aslan. Glumac je rekao:

„Bila je to teška sezona za Erena. Mislim da će naše putovanje u novoj sezoni postati još uzbudljivije. Želeo bih da se zahvalim celom našem timu koji je doprineo ovom putovanju i našoj publici koja nas nikada nije ostavila same.”

NOVO - Kakav će odnos imati likovi serije Uc Kiz Kardes koje tumače Gokberk Demirci i Ozgu Kaya?!

By: TV Exposed