Kakav će odnos imati likovi serije Uc Kiz Kardes koje tumače Gokberk Demirci i Ozgu Kaya?!

Gokberk Demirci, koji je postao popularno ime dnevnom serijom Yemin / Zakletva emitovanom na Kanalu 7, nakon ovog projekta vraća se na ekrane sa potpuno novom ulogom.

Kakav će odnos imati likovi serije Uc Kiz Kardes koje tumače Gokberk Demirci i Ozgu Kaya?!

Foto Credits: Internet Haber

Zanimljivo je kako će se u priči snaći glumac koji se pridružio glumačkoj postavi serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja uspešno nastavlja drugu sezonu Kanala D.

Gokberk Demirci, kojeg ćemo gledati sa likom Kartala, za koji se očekuje da dođe do izražaja u trećoj sezoni serijala, od utorka uveče, 9. maja, biće pred publikom. Ostaje da se vidi kako će glumac doprineti seriji.

Glumačka ekipa TV serije Uc Kiz Kardes / Tri Sestre, koja se emituje na Kanalu D, a producirali su je Ali Gundogdu i Inci Gundogdu, adaptirana je prema istoimenom romanu Iclal Aydin, koji je oborio rekorde prodaje.

Gokberk kao Kartal

Dok se Demirci u seriji pojavljuje sa likom Kartala, kakvu će dimenziju dobiti njegov odnos sa Turkan, koju igra Ozgu Kaya, jedna je od najradoznalijih tema publike.

Idemo korak po korak ka kraju druge sezone u projektu, gde Eda Teksoz sedi u rediteljskoj fotelji serije, a scenario su napisali Sevgi Yilmaz i Nilufer Ozcelik.

Glumačka ekipa serije, koja se snima u Ayvaliku, uključuje sledeća imena:

Reha Ozcan, Iclal Aydın, Berker Guven, Ozgu Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benyan Donlainem, Naaculnem Cidamli, Vural Sahanoglu, Hakan Atalay, Emre Kivilcim, Eren Oren, Ayca Inci i drugi.

Od sutra će se u ovoj TV seriji pojaviti i Gokberk Demirci.

NOVO - Ayca Aysin Turan traži odgvarajući scenario ali i životnog partnera!

By: TV Exposed