Aslihan Karalar blizu nove uloge

Glumica Aslihan Karalar je na korak od potpisivanja ugovora za novu ulogu. Prenosimo kompletnu informaciju.

Aslihan Karalar blizu nove uloge

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Aslihan Karalar je primećena od strane novinara u Alisveris Merkezi šoping centru. Aslihan je tom prilikom dala i kratak intervju prisutnim pripadnicima medija. Glumica je izjavila da se nedavno vratila sa poslovnog puta iz Pariza. Uz to, trenutno pregovora za novi projekat. Glumica nije želela da otkrije o kom projektu je reč, ali je turska štampa otkrila i tu informaciju.

U pitanju su pregovori za ulogu u seriji Hayreddin. Podsećamo, u pitanju je nastavak TV serije Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana čije je snimanje počelo juče, 7. novembra. Otkriveno je i to da će glavnu ulogu u seriji tumačiti Tolgahan Sayisman. U narednom periodu biće poznat i ostatak glumačkog kadra ove serije i vrlo brzo će znati da li će Karalar glumiti u njoj.

Aslihan Karalar iza sebe ima devet projekata. Glumica već ima iskustva u istorijskim TV serijama. Glumila je Burcin Hatun u 27 epizoda popularne serije Kurulus Osman. Sada je blizu nove, jubilarne desete uloge u karijeri. Ukoliko prihvati ponudu, a prema pisanju turske štampe blizu je te odluke, na Aslihan, Tolgahanu i ostalim kolegama biće težak zadatak da poprave situaciju u odnosu na prvi deo serije Barbaroslar koja nije uspela da ostvari rezultate koji su bili očekivani.

NOVO - Današnji slavljenik je Can Yaman

By: TV Exposed