Današnji slavljenik je Can Yaman

Danas svoj 33. rodjendan proslavlja turski glumac Can Yaman. Glumac je rodjen 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, Turska.

Današnji slavljenik je Can Yaman

Foto Credits: IMDB

Can Yaman je jedan od trenutno najpopularnijih turskih glumaca. Svaka vest o njemu privlači zaista dosta pažnje kako u domaćim, tako i u stranim medijima. Glumac se trenutno nalazi u Budimpešti u Madjarskoj gde radi na svom novom projektu, seriji El Turco, koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Tako da će po svemu sudeći proslaviti svoj rodjendan na setu ove nove istorijske serije koja će doneti priču o stvarnoj istorijskoj ličnosti, turskom oficiru koji je oslobodio jedno italijansko selo od feudalnih lordova.

O Yamanovoj karijeri se manje- više sve zna. Uspon u karijeri ovog turskog glumca je usledio serijom Erkenci Kus | Ptica ranoranilica u kojoj je tumačio glavnu ulogu sa Demet Ozdemir. Can Yaman je nedavno ponovo privukao dosta pažnje domaćih ali i stranih fanova glavnom ulogom u seriji Viola Come il Mare | Purporna kao more koja se emitovala na italijanskom kanalu Cannale 5 i koja je za vikend imala finale prve sezone u epizodi 12.

Pored navedenih projekata, zapažen je bio i u serijama Dolunay i Bay Yanlis, a njegovi fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju seriju El Turco kojom će se glumac pojaviti pred širokim masama na Disney Plus-u. Ono što ovu tursku seriju izdvaja od ostalih je to što će kako se piše u turskim medijima biti snimljena na engleskom jeziku.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Počelo snimanje turske serije Hayreddin, nastavka projekta Barbaroslar!

By: TV Exposed