Šta će biti sa serijom Ataturk?!

Stigle su zaista neprijatne vesti vezane za seriju Ataturk. Ovaj projekat u kojem Aras Bulut Iynemli tumači glavnu ulogu neće biti emitovan na Disney Plus digitalnoj platformi za koju je snimljen!

Šta će biti sa serijom Ataturk?!

Foto Credits: IMDB

Serija Ataturk bi lako mogla – da uopšte ne bude emitovana! Ovaj projekat koji je koštao čak 8 miliona američkih dolara definitivno neće biti pušten na Disney Plus platformi, a sasvim je realna opcija da uopšte ni ne bude serija.

Prema pisanju turske štampe, serija Ataturk koja je trebala da se sastoji od 6 epizoda će biti preradjena u film.

Taj film će kasnije, odnosno 3. novembra ove godine biti pušten u bioskopima u Turskoj.

Netflix kao opcija?!

Takođe u štampi se tvrdi da je Disney Plus poklekao pod Jermenskim lobiranjem u Americi da ne puštaju seriju na digitalnoj platformi. S obzirom da nisu želeli da bace u vodu projekat koji ih je već koštao toliki novac, sve će biti preradjeno u film. Pri tome će značajan deo materijala koji je snimljen ipak propasti, odnosno neće biti prikazan u filmu, što je svakako velika šteta.

Pojavila se čak i informacija da bi Netflix mogao da otkupi seriju. Nakon emitovanja serije Midnight at the Pera Palace u kojoj je Ataturk prikazan sa velikim poštovanjem, ostavljen je veoma pozitivan utisak na gledaoce u Turskoj. Zbog toga kako se za sada samo nagadja, ova platforma razmišlja da otkupi i seriju Ataturk.

Ostaje da vidimo koliko u svemu tome ima istine...

NOVO - Novi inostrani uspeh serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed