Poznato kada počinje nova turska serija Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta

Potvrđen je datum premijere još jedne nove turske televizijske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Kod Adi Kirlangic ili u prevodu Kodno ime lasta.

Poznato kada počinje nova turska serija Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta

Foto Credits: Internet Haber

Nova TV serija Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta svoju prvu epizodu emitovaće na turskom nacionalnom kanalu TRT 1 u nedelju, 12. novembra.

Objavljen je drugi trejler dugo očekivane nove serije TRT 1 Kod Adi Kirlangic. U njemu je potvrđeno da će serija dočekati publiku u nedelju, 12. novembra, ali i termin, odnosno da će serija biti emitovana u 17.45h.

U promociji, u kojoj su mladi ljudi dizajnirali sopstvene dronove u tajnoj tehnološkoj bazi koju su osnovali u komšiluku, prvi put su na ekranu takođe prikazani komšiluk i likovi u kojima se odvija priča serije.

Pozitivni komentari

Dok se o nedavno objavljenom trejleru mnogo pričalo na društvenim mrežama, ljubitelji serijala dali su mnogo pozitivnih komentara.

Projekat Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta, koji će na ekran doneti uzbudljive priče dece sa znanjem tehnologije, u glumačkoj ekipi ima uspešna imena kao što su Serkan Senalp, Gizem Arikan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Tas, Zeynep Kankonde, Cemil Sahin i Eray Kaman.

Emir Khalilzadeh je reditelj TV serije Kod Adi Kirlangic, koja je kandidat da privuče pažnju gledalaca svih uzrasta svojim scenama punim komedije, tehnologije i uzbuđenja.

NOVO - Timur Acar u seriji Sahane Hayatim / Moj divan život

By: TV Exposed