Irem Helvacioglu i Alp Navruz dobijaju veliku podršku zbog nove serije!

Objavljivanjem prvog trejlera iz serije Yurek Cikmazi koji će uskoro početi na ekranima TRT1, uzbuđenje publike je poraslo deljenjem na društvenim mrežama.

Irem Helvacioglu i Alp Navruz dobijaju veliku podršku zbog nove serije!

Foto Credits: Internet Haber

Naziv ove nove turske serije, koji je ranije bio poznat kao Cennetin Cocuklari / Deca neba, promenjen je u Yurek Cikmazi. Adaptirana prema istoimenom romanu Atike Hinclier, serija Yurek Cikmazi biće odraz u  koliko katastrofe alkohol može da uvuče čoveka i njegovu porodicu. U seriji sa Alpom Navruzom i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama, priča o preživljavanju žene i borbe za njenu decu duboko će uticati na mnoge ljude.

Serija, koja uključuje i značajne glumce kao što su Ayca Bingol, Mesut Akusta, Bihter Dincel, Dilara Aksuyek, zauzeće svoje mesto na ekranu kao teška dramska priča. Interesovanje za vodeći par serije, u kojoj TRT1 ponovo ima za cilj da osvoji prvo mesto dobijanjem veoma dobre ocene rejtinga, takođe je veoma intenzivno. Obožavaoci, koji misle da će se Irem Helvacioglu i Alp Navruz dobro slagati, nastavljaju da ističu seriju Yurek Cikmazi svojim objavama podrške na društvenim mrežama.

Obožavaoci serije dele poruke u kojima se navodi da im se trejler veoma dopada i razumeju da će gledati veoma dobru priču. Iz ove poruke se razume da je serija koju TRT1 deli sa izjavom da će to biti „glas žena koje su ćutale ceo život” namenjena širom krugu gledalaca.

Datum premijere će biti otkriven u narednim danima. Tu je i video najave koja je izazvala dosta pažnje.

NOVO - Uskoro počinju četiri nove turske serije

By: TV Exposed