Zabrinjavajući pad za tursku seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Takmičenje u rejtingu jakih serija na TV ekranima u Turskoj nastavlja se ponedeljkom uveče.

Zabrinjavajući pad za tursku seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: Dizilah

Videlo se da je serija Alparslan, čija je 50. epizoda emitovana na ekranu TRT1 u ponedeljak, 3. aprila, osvojila prvo mesto u svim grupama publike, kao i već gotovo dve godine bez prekida.

Treba reći da iako postoji blagi pad u rejtingu serije, ona se ipak ističe kao produkcija koja prikuplja najviše gledalaca.

U ponedeljak uveče je na Star TV-u emitovana TV serija Omer sa svojom 11. epizodom. Serija, koja je zauzela drugo mesto posle Alparslana u grupama AB i ABC1 i zadržava jaku poziciju, nalazi se na četvrtom mestu u total kategoriji rejtinga.

Objavljena je 170. epizoda serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja će svoje finale imati krajem maja. Nije prošlo nezapaženo da je gledanost serije, koja je otišla pred kraj, bila iznad proseka. Dok je serija zauzela četvrto mesto u grupama AB i ABC1 3. aprila uveče, dan je završila na petom mestu u total kategoriji.

Zvona za uzbunu zbog rejtinga u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Zvona za uzbunu zvone u gledanosti ATV-ovog projekta, TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja je dobro debitovala na početku sezone. Kako se sezona približavala kraju, publika ove turske serije se znatno smanjivala. Počeo je težak proces sa ocenama ispod proseka u total kategoriji za ovaj projekat. Epizoda 28 serije Bir Kucuk Gun Isigi, koja je emitovana, bila je osma u total kategoriji rejtinga, dok je dan završila 30. u AB i 17. u ABC1.

Nema dileme, sve to je razlog za brigu za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan i serija Emanet ne gube na popularnosti!

By: TV Exposed