Da li će medjunarodni uspeh serije Bambaska Biri motivisati gledaoce u Turskoj?!

Serija Bambaska Biri / Neko drugi nastavlja da se emituje na Fox TV-u ponedeljkom uveče.

Da li će medjunarodni uspeh serije Bambaska Biri motivisati gledaoce u Turskoj?!

Foto Credits: Internet Haber

Osim problema sa gledanošću serije, interesovanje iz inostranstva je bio razvoj koji je podigao moral tima.

Detalji interesovanja za seriju sa Burakom Denizom i Hande Ercel u glavnim ulogama otkriveni su na sajmu sadržaja MIPCOM 2023 održanom u Kanu.

Na MIPCOM 2023, koji je među najvećim sajmovima u televizijskom svetu i okuplja hiljade lidera industrije, rečeno je da postoji veliko interesovanje za TV seriju Bambaska Biri / Neko drugi iz zemalja poput Španije, Mađarske, Srbije i Gruzije, posebno Bliskog istoka, te da su još u procesu potpisivanja ugovora sa 12 zemalja.

Planirana prodaja u najmanje 100 zemalja ukupno

Osim toga, planirano je da serija bude prodata u najmanje 100 zemalja ukupno, pošto je ušla na radar emitera iz Latinske Amerike i azijsko-pacifičkog regiona.

Serija Bambaska Biri / Neko drugi, u kojoj Burak Deniz igra lik Kenana Ozturka, jednog od najpoznatijih turskih voditelja vesti, a Hande Ercel lik Lejle, žestoke, hrabre tužiteljke, uskoro će početi da se emituje u mnogim zemljama.

Veliki je napredak što su emiteri u inostranstvu prihvatili seriju sa takvim interesovanjem. Kako bi nastavili ove korake koji tursku industriju TV serija čine ponosnom, čini se da bi i domaći gledaoci TV serija trebalo da pridaju značaj projektima.

Uspeh TV serije Bambaska Biri zavisi od njenog nastavka i stoga će rezultati rejtinga biti od velikog značaja.

NOVO - Oyku Gurman – Želim blizance!

By: TV Exposed