Burak Dakak u seriji Hakim | Sudija

Turska serija Hakim | Sudija polako dobija nove članove glumačke ekipe. Seriji se priključio i jedan mlad glumac.

Burak Dakak u seriji Hakim | Sudija

Foto Credits: Haberler

Ulogu u seriji Hakim | Sudija će imati i Burak Dakak. U pitanju je jedan od članova mladje generacije turskih glumaca. Rodjen je 1998. godine u Ankari. Bez obzira na mali broj godina do sada je imao devet uloga i to nekoliko u veoma popularnim serijama.

Poslednja serija na kojoj je radio je Cukur. U njoj je glumio Akina Kocovalija. Pre nje glumio je u serijama Gulperi, Dirilis: Ertugrul, Muhtesem Yuzyil: Kosem i drugim. Pažnju na sebe privukao je još kao dete ulogom u veoma popularnoj seriji Ezel. U njoj je glumio mladog Merta u četiri epizode. Ovaj projekat je bio prvi u njegovoj glumačkoj karijeri.

Za sada nije poznato koju ulogu će Burak tumačiti u ovoj novoj TV seriji. Ta informacija, kao i ostatak glumačkog kadra će biti poznata u narednim nedeljama.

View this post on Instagram

A post shared by Burak (@burakdakak__)

Podsećamo, serija Hakim | Sudija predstavlja turski rimejk popularne američke serije Your Honor. Glavnu ulogu u ovom projektu će tumačiti Erdal Besikcioglu. Poznato je da će uloge u ovom projektu imati i Ebru Ozkan, i Ilayda Alisan, a jedna od uloga je ponudjena i Salihu Bademciju. Njegov odogovr na ovu ponudu se i dalje čeka.

 Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Limon Film.

NOVO - Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc otpočeli zajednički život!

 By: Milt-TV Exposed