Sevda Erginci na meti kritika zbog nove objave! (FOTO)

Glumica Sevda Erginci, koja se vratila kao gostujuća glumica u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka televizije Fox, oduševila je svojom odlukom publiku ovog projekta.

Sevda Erginci na meti kritika zbog nove objave! (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Kada je serija Yasak Elma prvi put počela, glumica koja je dala život Zeynep, sestri lika Yildiz koju je tumačila Eda Ece, bila je veoma popularna. Sevda Erginci, koja je napustila Yasak Elmu zbog priče o seriji u kasnijim epizodama, pridružila se seriji kao gostujuća glumica sa istim likom u 6. sezoni.

Poslednji post Sevde Erginci, koja aktivno koristi društvene mreže, izazvao je reakciju nekih njenih pratilaca. Glumica, koja ima 1,8 miliona pratilaca na Instagramu, delila je poze dok je pušila u vili u kojoj se snima serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Ove fotografije koje je snimila glumica Melisa Dogu, koja je u seriji glumila majku Asuman, uznemirili su neke od glumičinih pratilaca. Ispod fotografija su neki od fanova Sevde Erginci napisali: „Voleo bih da niste pozirali tako da pušenje izgleda dobro!“ i komentari poput „Nikad nisam mogao da vidim tu cigaretu u ruci tako lepe žene, iskreno“.

Najavljeno je da će Sevda Erginci, koja je u seriju uvrštena sa 150. epizodom, biti samo gostujuća glumica. Publika je tužna što je ona samo gostujuća glumica posle ovog lepog iznenađenja. Ipak, moguće je da će se situacija u budućnosti promeniti!

NOVO - Turska serija Maviye Surgun / Plavi egzil je po ovome drugačija od svih do sada!

By: TV Exposed