Turska serija Maviye Surgun / Plavi egzil je po ovome drugačija od svih do sada!

U Marmarisu se nastavlja snimanje turske TV serije Maviye Surgun / Plavi egzil, koju potpisuje produkciona kompanija O3 Medya.

Turska serija Maviye Surgun / Plavi egzil je po ovome drugačija od svih do sada!

Foto Credits: Haberturk

Razlika serije Maviye Surgun od drugih projekata je u tome što je pripremljena za Latinsku Ameriku, gde se dosta gledaju turske TV serije. Serija, koja u ovom pogledu budi radoznalost, veliki je korak za tursku industriju TV serija da se proširi na šire geografske lokacije širom sveta.

Serija Maviye Surgun / Plavi egzil, za koju se očekuje da će se sastojati od 26 epizoda, ističe se kao izvanredna produkcija sa svojom ambicioznom glumačkom postavom. U seriji u kojoj igraju Caner Cindoruk i Damla Sonmez, duo prati iskusna glumačka ekipa uključujući Bulent Sakrak, Serkan Altunorak i Ayca Erturan. Nalozi glumaca serije na društvenim mrežama s vremena na vreme povećavaju radoznalost fanova oko ovog projekta.

Damla Sonmez je podelila objavu sa svojom koleginicom Aycom Erturan na Instagramu i privukla dosta pažnje. Maviye Surgun je takođe projekat povratka Ayce Erturan, koja ima ćerku iz braka sa sinom Leventa Kirca, Ogulcanom Kircom, i koja je napravila pauzu od svoje profesije dok je podizala svoju ćerku.

U projektu, čiji je scenario napisao Murat Disli, Erturan oživljava ulogu Zehre, koja je ubila svog muža i za kratko vreme puštena na slobodu zbog samoodbrane. Lik Defne, koju će tumačiti Damla Sonmez, podržaće Zehru, koju niko ne angažuje. Postoji dakle snažna veza između njih dvoje u priči o Maviye Surgun!

Ako projekat, za koji se očekuje da će prvo debitovati u južnoameričkim zemljama, privuče pažnju u inostranstvu, slični projekti bi se mogli ubrzano povećati u budućnosti.

NOVO - Novo ubistvo donosi nove zaplete u seriji Yargi / Presuda

By: TV Exposed