Danas počinje snimanje prve epizode serije Destan / Legenda

Istorijska serija Destan / Legenda je jedan od projekata koji se očekuju sa velikim nestrpljenjem. Podsećamo, reč je o još jednoj seriji Mehmeta Bozdaga.

Danas počinje snimanje prve epizode serije Destan / Legenda

Foto Credits: TV100

Ekipa serije Destan / Legenda je već na setu nekoliko dana. Do sada su snimane video najave i neke kraće scene. Zvanično snimanje prve epizode na ovom projektu počinje danas.

Glavne uloge u seriji Destan će tumačiti Edip Tepeli i Ebru Sahin. Edip će glumiti kanovog sina koji je paralizovan, tačnije paralizovane su njegove ruke. Ebru će tumačiti lik siromašne devojke koja će se zaljubiti u kanovog sina. Gledaćemo njihovu lepu na momente i tužnu ljubavnu priču smeštenu u daleku prošlost. Radnja u ovoj seriji je smeštena u 9. vek u centralnu Aziju.

Pored Sahin i Tepelija, uloge u seriji Legenda će imati Ipek Karapinar, Berk Ercer, Burak Tozkoparan, Teoman Kumbaracibasi i drugi. Scenario pišu Ayse Ferda Eryilmaz i Sedef Nehir Erdem. Podsećamo, glavna glumica ove nove serije proživljava lepe trenutke u privatnom životu. Ebru Sahin je pre nekoliko dana zaprošena od strane Cedija Osmana. Više o tome možete čitati - OVDE.

NOVO - Talat Bulut ima poruku za mlađu generaciju glumaca

 By: Milt-TV Exposed