O čemu razmišlja Hande Ercel? (FOTO)

Pre nekoliko nedelja, Kerem Bursin je objavio fotografiju na kojoj je izgledao prilično zamišljeno. Jutros je fotografiju sa sličnim izrazom lica objavila njegova koleginica sa seta serije Sen Cal Kapimi, Hande Ercel. Mnogi su to protumačili kao Handin odgovor na Keremovu fotografiju. Par sjajno sarađuje na setu, odlično se slažu i van njega i postali ...

O čemu razmišlja Hande Ercel? (FOTO)

Pre nekoliko nedelja, Kerem Bursin je objavio fotografiju na kojoj je izgledao prilično zamišljeno. Jutros je fotografiju sa sličnim izrazom lica objavila njegova koleginica sa seta serije Sen Cal Kapimi, Hande Ercel.

Mnogi su to protumačili kao Handin odgovor na Keremovu fotografiju. Par sjajno sarađuje na setu, odlično se slažu i van njega i postali su zaista dobri prijatelji. Mnogo se priča da između njih ima i nešto više od prijateljstva. To za sada nije potvrđeno.

Hande je jutros na jednom postu objavila tri fotografije. U opisu je napisala: "Provereno, na kraju se uvek nasmeje". Tako je i bilo, na prvoj fotografiji izgleda zamišljeno, na drugoj malo manje, dok je na trećoj osmeh na njenom licu. Fotografija je za tri sata sakupila preko 1,5 miliona lajkova. Uz veliki broj komentara izdvojili su se oni da misli na svog kolegu sa seta Kerema Bursina. Nije izostao ni njegov komentar. Evo i pomenutih fotografija.

NOVO - Salih Bademci fotografijom sa kćerkom raznežio fanove (FOTO)

By: TV Exposed