Žika Todorović prvo odbio ulogu u filmu "Hotel Beograd"

Film “Hotel Beograd” je za kratko vreme postao veoma popularan. Ogromnu popularnost je stekao u Rusiji, a potom i u Srbiji. U filmu igraju Miloš Biković, prelepa ruskinja Dijana Požarskaja, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović i drugi. Među njima se izdvaja lik Pavlovog dede (Miloš Biković), kog tumači legenda srpskog filma Žika Todorović. Lik kog tumači ...

Žika Todorović prvo odbio ulogu u filmu "Hotel Beograd"

Film "Hotel Beograd" je za kratko vreme postao veoma popularan. Ogromnu popularnost je stekao u Rusiji, a potom i u Srbiji.

U filmu igraju Miloš Biković, prelepa ruskinja Dijana Požarskaja, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović i drugi. Među njima se izdvaja lik Pavlovog dede (Miloš Biković), kog tumači legenda srpskog filma Žika Todorović.

Lik kog tumači Žika Todorović je jedan od glavnih junaka filma, a njegovu suprugu u filmu igra ništa manje sjajna Seka Sablić.

Ipak, nije sve teklo tako jednostavno kada je reč o prihvatanju uloge u filmu. Fenomenalni glumac je ulogu najpre- odbio!

O tome je pričao i za domaće medije.

"Sećam se jul, taman sam stigao na more, zovu me Miodrag i Miloš i kažu: 'Imamo super ulogu za tebe, da igraš dedu...'Pa, gde od toliko naših divnih glumaca u penziji ja da vam igram dedu?! Hteo sam da odbijem ulogu, ali su me opet zvali 'pa ti ćeš moći da eksperimentišeš, pa bla, bla' i pristao sam", rekao je Todorović i sumirao utiske:

"Sviđa mi se film, smejao sam se, samo mislim da sam mogao ozbiljnije da odigram ovu ulogu. Ja baš nisam zadovoljan, ali ako vi budete, ja ću biti srećan. U ovom filmu suprugu mi glumi Seka Sablić i to mi je najveća čast".

Pored filma, očekuje i serija "Hotel Beograd" od tri epizode, u kojoj će biti scena koje nisu našle mesto u filmu.

By: TV Exposed