Očekuje nas uzbudljiva epizoda turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Objavljena je druga promocija nove epizode popularne turske ​​TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koju je producirao i producira Gold Film i koja se sa interesovanjem pratila i prati petkom uveče.

Očekuje nas uzbudljiva epizoda turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

U promociji, odnosno video najavi nove epizode serije Kizilcik Serbeti koja nas očekuje u petak, koja skreće pažnju na romantične trenutke Kivilcim i Omera, Nursema pokazuje veliku radost pokazujući Umutu njen venčani prsten i govoreći da odobrava odnose svoje porodice.

Dogin šamar Fatihu obeležava promociju i podiže interesovanje oko nove, 25. po redu epizode i uzbuđenje fanova ove turske serije.

Dogine suze i bes postepeno povećavaju radoznalost fanova o tome šta će se dogoditi. Hoće li Doga saznati da je Fatih vara? Šta će Fatih uraditi? Na sva pitanja koja publiku zanimaju odgovori će biti dati u novoj epizodi.

Uzbudljiva i sama najava epizode

U glavnim ulogama u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, popularnoj i veoma dobro gledanoj seriji koja se radi po scenariju Melis Civelek i u režiji Kecea, tu su i važni i kvalitetni turski glumci kao što su Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor.

Podsećamo, serija Kizilcik Serbeti je na Show TV-u sa svojom novom epizodom u petak uveče u 20.00.

Evo i pomenute video najave epizode 25 koja će doneti uzbudljive trenutke.

NOVO - Sumeyye Aydogan će tokom leta glumiti u novoj seriji

By: TV Exposed