Glavni glumci su uzbuđeni zbog serije Uvey Anne / Maćeha

Glumac Kutsi, zajedno sa njegovom partnerkom iz novog projekta Hazal Filiz Kucukkose, od ponedeljka uveče, 19. juna, počeo je da se sastaje sa publikom na ekranu ATV-a.

Glavni glumci su uzbuđeni zbog serije Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: DiziCentral

Kutsi je na ekranima sa jednom od ambicioznih dramskih priča letnjeg perioda, TV serijom Uvey Anne / Maćeha. Popularni glumac se pojavio sa likom Faruka u priči serije i on je potpuno usvojio ovaj lik. Slično tome, Hazal Filiz Kucukkose je bila pod velikim uticajem lika Serap koju tumači.

Govoreći o liku Faruka, Kutsi je rekao: „Stav lika Faruka me je zaista privukao kod njega, meni je početak tog lika bio privlačan. Priča me je odmah privukla. Mislim da ima sjajnu temu. Ima veoma fascinantnu temu. Verujem da će privući i publiku.”.

Hazal Filiz Kucukkose rekla je da ju je lik Serap naterao da oseti potpuno nove emocije. Glumica je rekla:

„Sa Serap ću osetiti emocije koje nikada ranije nisam osetila, jer smo veoma različite. Doživeću neke emocije uz to, što je za mene lepo uzbuđenje da istražujem.”.

Višeslojni scenario

Druga ženska glavna glumica, Asli Tandogan, koja je rekla da ju je višeslojni scenario privukao, privukla je posebnu pažnju na priču serije. Vraćajući se nakon dugo vremena na setove sa projektom Uvey Anne / Maćeha, Tandogan je izjavila:

„Naš producent, reditelj i scenarista su bili toliko uzbuđeni da su me zaista oduševili. Želela sam da budem zajedno sa ovim timom.“.

Serija Uvey Anne, koja uključuje značajna imena kao što su Kutsi, Hazal Filiz Kucukkose, Aslı Tandogan, Ezgi Senler, Aysegul Gunay, Hakan Eratik, nadmetaće se na leto sa romantičnim humorističnim serijama kao dramska priča.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Selahattin Pasali biranim rečima o Merve Dizdar

By: TV Exposed