Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar privlači sve više pažnje

Poster turske serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, sa potpisom MF produkcije, koji je svojom prvom epizodom zaključao publiku Fox TV-a uz ekrane, objavljen je i posebno pripremljen za društvene mreže.

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar privlači sve više pažnje

Foto Credits: Dizilah

Poster kao da signalizira da će Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu, glavni glumci serije, biti najcenjeniji par nove sezone. Zajedno sa posterom su takođe objasnili da su veoma uzbuđeni zbog ovog projekta i zašto su želeli da učestvuju u ovom projektu. Dilan Cicek Deniz je izjavila:

„To je sasvim drugačiji posao, ima veoma jaku glumačku ekipu. To je bila produkcija koju ranije nismo bili navikli da gledamo na ekranima.”.

Serkay Tutuncu je skrenuo pažnju na zanimljivost priče i rekao:

Najviše me je impresionirao haos priče, događaji se ne završavaju. Kada sam došao do finala prvog dela, odmah sam poželeo da pročitam drugi deo. Nadam se da publika deli isto uzbuđenje kao i ja.”.

Serija Savršeni stanar, zasnovana na priči Evi Yak (Zapali kuću) u romanu Ev (Dom) autora Nermina Yildirima, sa Jusufom Pirhasanom u rediteljskoj fotelji, govori o misterioznim događajima u stanu u kojem je glavni lik živi. Ovaj projekat polako zaključava publiku uz ekrane svojim epizodama.

Praveći razliku sa svojim predmetom i radnjom, serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je na Fox-u svakog utorka u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Miray Daner ne krije svoju ljubav

By: TV Exposed