Publika se buni, koji lik treba odmah ukloniti iz serije Uc Kiz Kardes?!

Dok se serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja sa uspehom na ekranu Kanala D utorkom uveče, s vremena na vreme se pojave neki sporni detalji.

Publika se buni, koji lik treba odmah ukloniti iz serije Uc Kiz Kardes?!

Foto Credits: Haberler

Još jednom, Somer i Turkan su raskinuli, a kao rezultat toga, izjava Somera „Nikad te neću ostaviti“ podsetila je publiku na stare epizode.

Serija Uc Kiz Kardes adaptirana je prema istoimenom romanu Iclal Aydin, koja igra lik Nesrin. Iclal Aydin je prvo objavila priču, koju je planirala kao scenario serije, kao roman i dostigla veoma velike cifre prodaje. Sada, u priči, koja se odvija u skladu sa romanom, koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče kao serijska verzija, bićemo svedoci da su Somer i Turkan još jednom raskinuli, a bol od toga doživljavaju odvojeno.

Nova epizoda u utorak 7. marta

Iznenadni posetilac Turkan, koji je počeo da radi u restoranu, biće Mine. Mnogi ljubitelji serijala misle da bi lik Mine trebalo da bude uklonjen iz priče. Odražavajući ovu situaciju na svojim objavama na društvenim mrežama, publika je rekla:

Opet ove predstave, opet Mine. Zašto se stalno postavlja između Somera i Turkan?!“. Pred 40. epizodu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja će biti emitovana u utorak, 7. marta, mnogi gledaoci koriste izraze ljutnje prema liku Mine i vrše pritisak na scenariste da je uklone iz serije.

Naravno, i lik Mine je u sukobu i to u tački koja pojačava uzbuđenje priče i ne bi bilo logično da scenaristi na osnovu reakcije publike izbace lik Mine iz priče. Ne bi bilo pogrešno reći da je Nazli Senem Unal, koja igra lik Mine, takođe pokazala ogroman glumački kvalitet.

NOVO - Novi značajan glumac u seriji Omer!

By: TV Exposed