Novi značajan glumac u seriji Omer!

Serija Omer, koja se ponedeljkom uveče susrela sa publikom na televiziji Star, postala je jedna od najuspešnijih ostvarenja sezone sa snažnom pričom i impresivnom glumom.

Novi značajan glumac u seriji Omer!

Foto Credits: Internet Haber

Dobra kompatibilnost Gokce Bahadir i Selahattina Pasalija takođe je bila efikasan faktor u osvajanju ljubavi miliona.

Serija Omer, koja uključuje značajna imena kao što su Baris Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sumer, Gulcin Kultur Sahin, pojavila se kao turska verzija serije Shitsel, koja se emitovala u Izraelu.

Kao priča o jevrejskoj porodici sa visokim verskim vrednostima, Shitsel, koja je privukla veliku pažnju u Izraelu, a zatim je privukla pažnju sveta na Netflixu. Serija Omer se ističe kao slična priča ali o muslimanskoj porodici.

Projekat Omer, koji je ove sezone među uspešnim serijama Star TV-a, postigao je dobru gledanost i uspeo da se nađe u sredini liste najgledanijih TV serija. Još jedno veoma impresivno glumačko ime došla je u priču u ovoj TV seriji.

Tayanc Ayaydin kao doktor Erdal

Govorimo o Tayancu Ayaydinu, kojeg smo nedavno gledali u različitim TV serijama. Uz serije Hayat Sarkisi, Kirgin Cicekler, Tek Yurek, Yeni Hayat, Ilk ve Son, Bir Zamanlar Kibris i u letnjoj sezoni sa Tozluyakom, ovaj glumac se uklopio u mnoge TV serije poslednjih godina.

Sada će učešće Tayanca u TV seriji Omer sa još jednom ulogom koja će duboko uticati na publiku biti veoma važan doprinos uspehu projekta. Tayanc Ayaydin, koji je publici pružio veoma dobra iskustva u odrazu osećanja lika, u ulozi doktora Erdala Aksua poprimiće sasvim drugačiju ličnost.

Resat, koja je u trci da pronađe odgovarajućeg muža za lik Gamze koju tumači Gokce Bahadir, želi da je upozna sa doktorom Erdalom. Kako će se to dalje odvijati ostaje da vidimo…

NOVO - Pohvale ali i kritike za seriju Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed